Slovnična pravila in pravopis

Je od šolskih dni minilo že precej časa? Se pri pisanju vedno znova srečujete z določenimi dilemami? V ceno so vključeni strokovna pomoč, pregled izdelkov in odgovori na vprašanja.

Cena: 45,00 €

Prenovite vašo spletno stran v 5 dneh

Si želite sami prenoviti vsebine vaše spletne strani? Želite izvedeti dragocene skrivnosti, ki bodo vplivale na uspešnost strani? V ceno so vključeni strokovni pregled izdelkov, lektoriranje in svetovanje.

Cena: 55,00 €

Učinkovit življenjepis in prošnja za delo

Ste se prvič znašli pred izzivom pisanja življenjepisa in prošnje za delo? Potrebujete profesionalno prošnjo za delo, ki bo prepričala? V ceno so vključeni profesionalni pregled, korigiranje in lektoriranje izdelkov.

Cena: 25,00 €

Pisanje besedil za splet

Se želite naučiti skrivnosti pisanja za splet? Želite izboljšati svoje veščine pisanjain pridobiti dragoceno znanje? V ceno so vključeni strokovna pomoč, pregled izdelkov in odgovori na vprašanja.

Cena: 175,00 €

Kreativno pisanje

Radi pišete in bi želeli svoje znanje izpopolniti? Odločite se za ustvarjalen tečaj kreativnega pisanja. V ceno so vključeni strokovna pomoč, pregled izdelkov in podajanje uporabnih usmeritev.

Cena: 45,00 €

Kreativno pisanje poezije

Se želite naučiti pisanja dobre poezije? Odločite se za ustvarjalen tečaj kreativnega pisanja poezije. V ceno so vključeni strokovna pomoč, pregled izdelkov in podajanje uporabnih usmeritev.

Cena: 25,00 €

Kreativno pisanje proze

Se želite naučiti pisanja dobrih romanov, kratkih zgodb in drugih proznih besedil? V ceno so vključeni strokovna pomoč, pregled izdelkov in podajanje uporabnih usmeritev.

Cena: 25,00 €

Pisanje bloga

Si želite pisati blog in ne veste, kako začeti? Želite izpopolniti veščino pisanja bloga? V ceno so vključeni strokovna pomoč, pregled izdelkov in podajanje uporabnih usmeritev.

Cena: 25,00 €

Modeliranje poslovnih procesov

Želite povečati poslovno uspešnost podjetja? Želite znižati stroške ali/in povečati prihodke v podjetje. V ceno so vključeni strokovna pomoč, pregled izdelkov, podajanje uporabnih usmeritev ter individualno svetovanje s strani mentorja.

Cena: 95,00 €

Branje iz run

Se želite poglobiti v skrivnostni svet starodavnih nordijskih in germanskih simbolov?
Želite osvojiti znanje in veščine ene najstarejših prerokovalskih tehnik na svetu?
Vas zanima kako v svoje življenje pritegniti zaščitne kozmične sile, uspešen poslovni projekt ali osrečujočo ljubezensko zvezo?

Cena: 25,00 €
  • pridobivanje znanja kjer koli in kadar koli
  • intenzivnost tečaja določate sami
  • vsa gradiva si lahko shranite za nadaljnjo uporabo
  • 24-urna dosegljivost mentorja
  • enostavna uporaba in delo v virtualni učilnici
  • intenziven in efektiven način pridobivanja znanja
  • poudarek na praktični uporabi pridobljenih znanj