Pogosta vprašanja

Kako se prijavim na tečaj?

Po plačilu tečaja boste na vaš elektronski naslov prejeli povabilo na tečaj in omogočili vam bomo dostop do vsebin. V času trajanja tečaja lahko do vsebin dostopate z vašim uporabniškim geslom, in sicer kadar koli in od koder koli želite.

Kaj je virtualna učilnica?

Online tečaji se izvajajo v profesionalnem okolju za virtualno učenje imenovanem Blackboard. Na spletnem naslovu, ki ga boste prejeli ob prijavi na tečaj, se z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom prijavite v virtualno učilnico. Odpre se vam meni, preko katerega na enostaven način dostopate do vseh gradiv, vaj in orodij za komunikacijo, ki vam omogočajo nemoteno delo, razporejanje časa po lastni presoji in prilagajanje intenzivnosti dela. Virtualna učilnica deluje na vseh računalnikih in operacijskih sistemih, pogoj je samo dostop do interneta.

Kako izgleda virtualna učilnica?

V virtualni učilnici so vsebine tečaja pregledno razdeljene v različne sklope teoretičnega gradiva, vaj, videoposnetkov in ostalih materialov. Ves čas vam je na voljo pomoč mentorja, ki ga lahko kadar koli kontaktirate s pomočjo forumov ali e-maila.

Na kakšen način poteka delo?

V virtualni učilnici so gradiva razdeljena na več sklopov in znotraj vsakega sklopa najdete ustrezno gradivo, vaje, video gradiva in ostale učne materiale, ki so vam v pomoč pri učenju. V učilnici najdete za vsak sklop natančne opise in navodila za reševanje nalog, poleg tega pa vam je konstantno na voljo tudi vodja programa, ki odgovarja na vsa vaša vprašanja.Ali moram imeti tehnično predznanje?

Ne, program je narejen popolnoma enostavno in za nemoteno uporabo ne potrebujete nobenega tehničnega predznanja.

Ali lahko online tečaj opravljam tudi preko e-maila?

Da, online tečaj lahko opravljate tudi tako, da vsa gradiva prejemate na svoj e-mail naslov in rešene vaje in ostala gradiva pošiljate neposredno mentorju.

  • pridobivanje znanja kjer koli in kadar koli
  • intenzivnost tečaja določate sami
  • vsa gradiva si lahko shranite za nadaljnjo uporabo
  • 24-urna dosegljivost mentorja
  • enostavna uporaba in delo v virtualni učilnici
  • intenziven in efektiven način pridobivanja znanja
  • poudarek na praktični uporabi pridobljenih znanj