O NAS

Predstavitev mentorjev eTečajev

Nina Barbič

univ. dipl. slov. in univ. dipl. lit. komp.

Nina Barbič, univ. dipl. slov. in univ. dipl. lit. komp. Nina Barbič se že vrsto let ukvarja s profesionalnim copywritingom (pisanjem besedil). Svoje znanje je pričela uriti kot odgovorna urednica spletnega portala, kasneje pa je od novinarskega žanra presedlala k pisanju strokovnih in drugih besedil, ki so na voljo v okviru spletne strani www.pisanjebesedil.com. Od leta 2009 kontinuirano piše tudi strokovni blog s tematiko pisanja besedil http://pisanje-besedil.blogspot.com/, izdaja strokovna gradiva, o svojih ugotovitvah in spoznanjih pa predava tudi na Gospodarski zbornici Slovenije.
 

Miša Gams

pesnica in pisateljica

Miša Gams, pesnica in pisateljica Miša Gams je diplomantka študija sociologije kulture in filozofije na Filozofski fakulteti v Ljubljani, kjer je leta 2002 diplomirala. V tem času je izdala dve pesniški zbirki in začela v Ekranu objavljati članke s filmskega področja. Decembra 2006 je zaključila študij z magistrsko nalogo Telo med ekstazo in prisilo ponavljanja. V času podiplomskega študija je na Radiu Študent objavila številne prispevke o antropološki in psihološki problematiki ter recenzije s področja kulture (film, literatura, gledališče, razstave itd.) Med drugim še vedno piše knjižne recenzije za revijo Mentor in spletni portal Airbeletrina ter kolumne za Dnevnikovo prilogo Nika. Julija 2011 je bila njena kratka zgodba z naslovom Razgovor proglašena za najboljšo kratko zgodbo na Nikinem natečaju Zgodbe, ki jih piše življenje. Konec decembra bo izdala pesniško zbirko za otroke z naslovom Eline pesmi, za naslednje leto pa načrtuje izid knjige s kratkimi zgodbami.

Bibliografija: Študija telesa/Harmonikar, Balerina, Še/Nekje vmes, Dnevnik neke želje, Eline pesmi, Razgovor (Nikina Naj zgodba 2011).

 

Simon Novak

Google AdWords Certification Programme

Simon Novak, optimizacija spletnih strani, izdelava internetnih strani Simon Novak se že več kot 10 let ukvarja z optimizacijo in izdelavo spletnih strani, zato lahko na tem področju ponudi ogromno znanja in izkušenj. Sodeloval je pri izdelavi več kot 500 različnih spletnih strani, glede optimizacije pa sami zase govorijo visoki zadetki spletnih strani v iskalnikih. Simon veliko svojega časa vlaga tudi v izobraževanja in se vsako leto udeleži enega ali več pomembnih izobraževanje glede optimizacije strani ter napredne izdelave spletnih strani.

 

Gorazd Buh

mag. ekon. in posl. ved

Gorazd Buh, mag. ekon. in posl. ved Mag. Gorazd Buh, MscBA ima 12-letne vodstvene izkušnje s področij prodaje, trženja in CRM. Je direktor podjetja BIPLUS d.o.o., ki pomaga podjetjem uvajati spremembe na področju poslovnih procesov. Največ sodeluje z managerji podjetij, ki želijo videti, kakšni so trenutni poslovni procesi, da se lahko odločijo za potrebne spremembe. Je član združenja poslovnih analitikov IIBA Slovenija. Poleg vodenja projektov in svetovanja podjetjem na področju izboljševanja poslovnih procesov je v preteklosti aktivno deloval v časopisnem založništvu. Bil je zaposlen oziroma je svetoval na Časniku Finance, Dnevniku d.d. in Delu d.d.

 

 

SODELOVANJE Z NAMI

Ponudbo eTečajev želimo čim bolj razširiti in nadgraditi, zato k sodelovanju vabimo podjetja in posameznike, specialiste na določenem področju, ki želijo svoje znanje deliti v obliki uporabnega in interaktivnega spletnega poučevanja.

Pišite nam na e-mail oz. nas pokličite na tel. 031 519 630 in nam predstavite svojo ponudbo.

V sklopu sodelovanja vam zagotovimo:

 • visoke provizije od vsakega prodanega eTečaja,
 • brezplačno pretvorbo gradiv v e-obliko,
 • brezplačno postavitev virtualne učilnice,
 • promocijo vašega izobraževanja in podjetja na spletni strani etecaji.si,
 • trženje spletnega eTečaja,
 • prodajo eTečaja v spletnem nakupovalnem centru enakupi.com,
 • promocijo vsebin vašega tečaja s pomočjo spletnega oglaševanja,
 • dolgoročno perspektivno sodelovanje.

Želite svoja gradiva ponuditi trgu v obliki eTečajev?
Z veseljem pričakujemo vaš kontakt!


info@etecaji.si ali tel. 0590 64 200

 • pridobivanje znanja kjer koli in kadar koli
 • intenzivnost tečaja določate sami
 • vsa gradiva si lahko shranite za nadaljnjo uporabo
 • 24-urna dosegljivost mentorja
 • enostavna uporaba in delo v virtualni učilnici
 • intenziven in efektiven način pridobivanja znanja
 • poudarek na praktični uporabi pridobljenih znanj